Jossain vaiheessa tein juustokakun ja se osoittautuikin melkoiseksi yllätykseksi. Koska se maistui niin hyvin, on tästäkin tullut vakioleipomus meidän keittiössä. Osasyy näihin on myös allergiat, koska esimerkiksi muna-allerginen pystyy tätä kakkua syömään. Kunhan muistaa kaikissa aineksissa muistaa huomioida ettei kananmunaa ole missään. Toiset leipojat kammoksuu liivatteen käyttöä, itsekin kuuluin siihen porukkaan aiemmin, kunnes kokeilin ja sehän on loppujen lopuksi aika helppoa. No, kyllä niitä virheitä voi joskus sattua, että liivatteet tekee klimppejä, mutta sitten vaan uusi satsi kehiin... Tekevälle sattuu. Tykkään kokeilla erilaisia makuja, uusia kokeiluja, koristuksia jne. Suosikki on ehkä kakku mihin tulee mustikkaa ja vaniljaa. Siitä tykkää lähestulkoon kaikki. Ainoa ongelma on ehkä tänä kesänä ollut nämä helteet. Kun sisälämpötila kotona on hieman alle +30, niin ainekset lämpenee myös nopsaa. Mutta jokaisesta kakusta olen selviytynyt kunnialla, onneksi.juustokakut.jpg